Leeftuinen
Startpagina
Informatie
Tuinontwerp
Tuinaanleg
Onderhoud
Leeftuinen
Contact
Bekijk enige voorbeelden van door ons gerealiseerd werk
Een tuin is een omperkte ruimte aan een woning waar (sier)planten worden aangeplant en verzorgd, met het doel de esthetische waarde van de tuin te verbeteren en de bezoekers ervan te laten genieten. Siertuinen hebben vaak een gazon omringd door borders met hierin heesters, bloemen en struiken. Voor kinderen is er soms een zandbak aanwezig en misschien zelfs speeltoestellen, zoals een schommel.

Een tuin kan ook uit niet-beplante delen bestaan (bijvoorbeeld een terras of patio) of zelfs helemaal begroeid zijn: denk aan een rotstuin. In een siertuin staan éénjarige of tweejarige planten, bollen, vaste planten, heesters, coniferen en loofbomen (afhankelijk van de grote van de tuin). Meestal is een siertuin goed zichtbaar vanuit het huis, en is er soms 'verlichting' aangebracht voor zicht in de avonden. Grotere tuinen kunnen ook vijvers, vlonders, zitkuilen en watervallen hebben.

Op deze pagina hebben wij een aantal voorbeelden voor U geplaatst om U een indruk te geven van de diversiteit van ons hovenierswerk, de diverse stijlen en sferen.

Beweeg met de muis over de boven- of onderkant van de afbeelding om te kiezen voor de snelheid van de diashow of maak zelf een keuze uit de thumbnails.


Hoe kunt U ons bereiken
Gebruik ons contact formulier om uw wensen aan ons kenbaar te maken of mail uw bericht naar: Hovenier.chris@casema.nl

Na ontvangst nemen wij binnen een week contact met u op om vrijblijvend een afspraak te maken.Ontwerp: Engawado Beheer BV - Boskoop