Tuinaanleg
Startpagina
Informatie
Tuinontwerp
Tuinaanleg
Onderhoud
Leeftuinen
Contact


Geen eenvoudige klus
De aanleg van een nieuwe tuin is geen eenvoudige klus en het vakkundig aanleggen van een tuin is niet voor iedereen weggelegd. Vanzelfsprekend wilt U zeker zijn van een perfect resultaat en een uitgebalanceerde tuin. Daarom is het een goed plan om hiervoor een erkende hovenier in te schakelen. Een hovenier die samen met U in staat is Uw wensen te vertalen naar een tuin waarin U zich thuis voelt en de komende jaren veel plezier van heeft.

Welke tuin past bij mij
Er zijn een aantal belangrijke factoren wanneer het gaat om het maken van de juiste keuze en stijl voor Uw nieuwe tuin. Wordt het een rotstuin, een botanische tuin, een watertuin, een japanse tuin, een bloementuin? Wellicht gaat Uw voorkeur uit naar een onderhoudsvrije tuin met creatief toegepaste sierbestrating. Wilt U veel ruimte, een natuurlijke uitstraling of een romantische tuin met veel bloemen en een prieŽl? Leeftuinen hoveniers denkt met U mee over de tuinaanleg en het type tuin dat het beste aansluit bij Uw woning Ťn bij Uw gevoel.

Keuzen en mogelijkheden
Vakkundigheid, creativiteit en ervaring zijn de sleutelwoorden wanneer het gaat om het beste resultaat. Denk bijvoorbeeld aan de uitgebreide keuze die U heeft met betrekking tot beplanting, sierbestrating, grondwerk, vijvers, waterpartijen, terrassen, tuinverlichting of priŽlen, schuren en schuttingen. Er is de laatste jaren heel erg veel te krijgen op het gebied van tuinartikelen en tuininrichting. Samen met de erkende hovenier kiest U en beslist U welke combinatie het beste resultaat oplevert. Een tuin om in te leven! Een orienterend gesprek met de hovenier geeft U al snel inzicht in de mogelijkheden. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Hoe kunt U ons bereiken
Gebruik ons contact formulier om uw wensen aan ons kenbaar te maken of mail uw bericht naar: Hovenier.chris@casema.nl

Na ontvangst nemen wij binnen een week contact met u op om vrijblijvend een afspraak te maken.

Ontwerp: Engawado Beheer BV - Boskoop