Tuinontwerp
Startpagina
Informatie
Tuinontwerp
Tuinaanleg
Onderhoud
Leeftuinen
Contact


Uw tuin is het verlengstuk van Uw woon- en leefruimte
De ideale tuin maakt optimaal gebruik van de reeds aanwezige vaste elementen. Door het op de juiste wijze toevoegen van extra elementen en constructies ontstaat een spannend, evenwichtig geheel en kan de beschikbare ruimte zo worden ingericht dat er een sfeervol geheel ontstaat. Evenwichtig, spannend en sfeervol. Met vanzelfsprekend U als tuinliefhebber in gedachten en voldoende ruimte voor Uw eigen unieke inbreng.

Spannende subgebieden
Grote oninteressante tuinen kunnen worden opgedeeld in verschillende aandachtsgebieden die elk een eigen atmosfeer en thema uitademen en gezamenlijk een evenwichtige boeiende tuin vormen. Denk bijvoorbeeld aan prieŽlen, perken, paden, terassen en patio's

Uitgekiend stramien
Kleinere tuinen kunnen uitermate interessant worden gemaakt door het toepassen van hoogteverschillen, waterpartijen, vijvers en een uitgekiend stramien. U zult versteld staan van de transformatie van Uw tuin na toepassing van het juiste tuinontwerp door de juiste erkende hovenier.

De klant heeft voldoende inbreng
Onze tuinontwerpen worden altijd uniek, speciaal voor Uw tuin, met gedegen kennis van zaken en gevoel voor ruimte op papier gezet. Vanzelfsprekend heeft U als opdrachtgever voldoende eigen inbreng en natuurlijk het laatste woord. Onze ervaring leert echter dat onze tuinontwerpen bijna altijd voor de volle 100% worden uitgevoerd zoals in eerste instantie bedacht. Leeftuinen hoveniers is reeds vanaf 1980 werkzaam in Leiderdorp, Leiden en omstreken. Nodig ons eens uit voor een vrijblijvend tuinadvies. Onze hoveniers staan voor U klaar.

Hoe kunt U ons bereiken
Gebruik ons contact formulier om uw wensen aan ons kenbaar te maken of mail uw bericht naar: Hovenier.chris@casema.nl

Na ontvangst nemen wij binnen een week contact met u op om vrijblijvend een afspraak te maken.

Ontwerp: Engawado Beheer BV - Boskoop