Tuinonderhoud
Startpagina
Informatie
Tuinontwerp
Tuinaanleg
Onderhoud
Leeftuinen
Contact


Professionaal tuinondehoud
Of het nu gaat om rooien van bomen, snoeien van de haag, verwijderen van overtollig blad of een 4 jaarlijkse opknapbeurt voor Uw tuin. U kunt Leeftuinen Hoveniers inschakelen voor het complete pakket van tuinonderhoud. Professioneel en zonder rommel. U doet het mooie werk en wij zorgen ervoor dat Uw tuin in optimale conditie is en blijft.

De beheersbaare tuin
Regelmatig en grondig tuinonderhoud maakt dat Uw tuin beheersbaar blijft. Leeftuinen Hoveniers kan U precies vertellen waar op te letten, hoe schade te voorkomen en het maximale uit Uw tuin te halen. Uw tuin is een levend schilderij en om het hele jaar optimaal van Uw tuin te kunnen genieten, is vakkundig tuin onderhoud een vereiste. Regelmatig tuinonderhoud door een erkende tuinman is daarom zeer belangrijk.

De grote snoeibeurt
Ook het regelmatig snoeien van de (fruit) bomen in Uw tuin is een vereiste om het maximale uit Uw bomen te halen en ervoor te zorgen dat de overige beplanting in Uw tuin voldoende licht krijgt. Bij het snoeien moet vooral gelet worden op dood hout, dubbele toppen, vertakkingen, kleeftakken, zwamaantastingen, inrotting en torsiescheuren.

Onderhoudscontract
Wilt u zorgeloos van uw tuin genieten en niet teveel werk om handen hebben, vraag dan eens naar de onderhoudscontracten. Leeftuinen biedt onderhoudscontracten op jaarbasis. U bepaald de regels en uw hovenier staat voor u klaar. Ook als u even geen tijd heeft.

Weersinvloeden en klimaat
In de lente en in de zomer staat Uw tuin er prachtig bij en U geniet met volle teugen. Dat wil echter niet zeggen dat alles vanzelf gaat. Een tuin en alles erin is onderhevig aan een constante verandering door klimaat en weersinvloeden. Planten, heesters en struiken groeien en lopen uit. Bloemen zaaien uit en onkruid schiet overal uit de grond. Vorst, droogte en ongedierte kunnen behoorlijk wat schade aanrichten. Soms wordt dit zelfs de ervaren tuinier teveel.

Hoe kunt U ons bereiken
Gebruik ons contact formulier om uw wensen aan ons kenbaar te maken of mail uw bericht naar: Hovenier.chris@casema.nl

Na ontvangst nemen wij binnen een week contact met u op om vrijblijvend een afspraak te maken.

Ontwerp: Engawado Beheer BV - Boskoop